Skip Navigation Links

İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi Ülkemizi Amerika’da Temsil Edecek

Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak yurt genelinde düzenlenen

İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi Ülkemizi Amerika’da Temsil Edecek

Gündem   A+a-

 
Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli olarak yurt genelinde düzenlenen “Haritaları Seviyoruz” temalı 2. Ulusal Çocuk Resim Yarışmasında İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Fatma Beyza Yıldırım 13-15 yaş grubunda Türkiye 2. olarak, Harita Genel Komutanlığı’nın ülkemizi temsil ettiği Uluslararası Kartografya Birliği (ICA) tarafından 03-07 Temmuz 2017 tarihleri arasında Amerika’nın Washington eyaletinde düzenlenecek olan “ICA Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
Ülkemizi Amerika’da yapılacak uluslararası yarışmada temsil etmeye hak kazanan ve İskenderun’u en iyi şekilde temsil eden Fatma Beyza Yıldırım’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak özel yetenekli çocuklara eğitim veren, bu yıl ilçemizde eğitim öğretime başlayan İskenderun Bilim ve Sanat Merkezin ilk yılında böyle bir başarıya imza atan kurum yöneticilerini ve öğretmenlerini İskenderun’un gururu olarak kutluyoruz.    
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet