Skip Navigation Links

Turnuvadan MKÜ Birincilik Kupasıyla Döndü

Üniversitelerarası Spor Federasyonunun 10-15 Mart 2017 tarihlerinde Antalya Belek’te organize ettiği Üniversiteler Salon Futbolu

Turnuvadan MKÜ Birincilik Kupasıyla Döndü

Gündem   A+a-

 
Üniversitelerarası Spor Federasyonunun 10-15 Mart 2017 tarihlerinde Antalya Belek’te organize ettiği Üniversiteler Salon Futbolu 1. lig grup müsabakalarında Mustafa Kemal Üniversitesi başarılı maçlar sonucunda süper lige çıktı.

12 takımın 3 grupta mücadele ettiği turnuvada MKÜ Futsal takımı grubunu lider bitirerek birincilik kupasıyla döndü. MKÜ; turnuvada ODTÜ, Gazi Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi’nin yer aldığı grupta mücadele etti.
Türkiye genelinde 8 takımın mücadele edeceği süper ligde boy gösterecek olan Mustafa Kemal Üniversitesi FUTSAL takımı önümüzdeki yıl düzenlenecek olan turnuvaya da oldukça iddialı hazırlanıyor.

FUTSAL takımı oyuncularıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç, takım antrenörü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Külle ve sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi vebirincilik kupasıyla poz verdi. Organizasyona Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Tiyekli, Şube Müdürü Hamdi Mirioğlu ve ilgili çalışanlar eşlik etti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet