Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Türk Bayrağını Onurla Dalgalandırdı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı hemşehrilerinin organize ettiği Türk Bayrağının Göndere çekilişi etkinliğine katıldı.

Başkan Savaş Türk Bayrağını Onurla DalgalandırdıWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhanlı hemşehrilerinin organize ettiği Türk Bayrağının Göndere çekilişi etkinliğine katılarak, Ceylanlı halkı ile bir araya geldi.
 
19 Mart Pazar günü Kırıkhan Ceylanlı Mahallesi’nde gerçekleşen etkinliğe Başkan Savaş’ın yanı sıra Hatay Milletvekilleri Mehmet Ahrazoğlu ile Mehmet Öntürk, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, CHP Hatay İl başkanı Mehmet Güzelmansur ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ceylanlı mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe yamaç paraşütü sporuna gönül veren sporcuların sürprizi damga vurdu. Ay-yıldızlı bayrağı göklerde dalgalandıran sporcular büyük alkış aldı.
 
Düzenlenen etkinlikte düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “En kutsal varlıklarımızdan olan bayrağımızı her zaman gönderde görmek bizim için onur verici. Başta Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale’de, Conkbayırı’nda ve daha birçok cephede bayrağımız için bağımsızlığımız için mücadele ederek şehit düşen, gazi olan tüm ecdadımızı şükranla anıyorum. Gölgesiyle bize güç veren şanlı bayrağımızın burada dalgalanmasını sağlayan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen törenin ardından şanlı Türk bayrağı göndere çekilerek, Kırıkhan Ceylan Mahallesi’nde dalgalandırıldı. 
 
Başkan Savaş Türk Bayrağını Onurla Dalgalandırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş