Skip Navigation Links

Efsaneye Muhteşem Gece..

Culha, Atatürk Portresine Tam 10 Bin TL Verdi..

Efsaneye Muhteşem Gece..Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gökmeydan İlk ve Ortaokulu, eğitim öğretimde ve spordaki başarılarıyla ilçenin gururu olduğu kadar, düzenlediği dayanışma gecesinde de ortaya koyduğu birlik ve beraberlik tablosuyla da her türlü övgüyü hak ettiğini bir kez daha gösterdi.
 
TEOG’da Hatay ve Türkiye dereceleri, voleybol başta olmak üzere bir çok spor dalında elde ettiği Hatay ve Türkiye dereceleriyle bölgenin en başarılı okullarından birisi olmayı başaran Gökmeydan İlk ve Ortaokulu, Arsuz Lian King Otel’de düzenlenen dayanışma gecesinde bölge halkını bir araya getirdi. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri Nihad Belli, Ramazan Kiraz ve Canan Karaciğer, Gökmeydan eski Belde Belediye Başkanı Necim Bozkurt başta olmak üzere bölge halkının muhteşem bir gecede bir araya geldiği Lion King’de, okula ek derslik konusunda söz veren ve açık arttırmada satışa sunulan Atatürk portresini 10 bin Tl gibi yüksek bir fiyata alarak okula büyük destek veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha büyük alkış aldı.
 
Gökmeydan Belde Belediye Başkanlığı döneminde eğitim kurumlarına büyük önem veren başarılı belediye başkanı Necim Bozkurt’un da gurur günlerinden birisi olan gecede, İzmir Marşı eşliğinde açık arttırmada satışa çıkarılan Atatürk portresi, 10  bin TL gibi yüksek bir fiyata alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya 10’ncu Yıl Marşı eşliğinde teslim edildi. 
 
Açık arttırmadan sonra gecede en büyük jesti ise merkezi Akçalı Mahallesi’nde şubesi ise Gökmeydan Mahallesi’nde bulunan başarılı eğitim kurumlarından Özel Arsuz Etüt Eğitim Merkezi yaparak, önümüzdeki öğretim yılında bir öğrenciyi tam burslu olarak alacağını açıkladı. Özel Arsuz Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar’ın geceden erken ayrılarak Ankara’ya yola çıkması nedeniyle sahneye ağabeyi Eğitimci Gürcan Gökpınar davet edilerek teşekkür edildi. 
 
Gökmeydan İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Eşref Karayün yaptığı konuşmada, okulun başarısında pay sahibi olan tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilere teşekkür ederken, katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt’a teşekkür etti.
Gökmeydan İlk ve Ortaokul Müdürü Nazım Karabulut da yaptığı konuşmada, TEOG ve voleybol başta olmak üzere bir çok spor dalında Hatay ve Türkiye dereceleriyle Arsuz halkını gururlandıran başarılara imza atan tüm öğrencilerini kutladı ve  bu başarılarında katkısı olan öğretmen ve velilere teşekkür ederken, okulun ek  derslik ihtiyacına dikkat çekti. 
Okulun ek derslik talebine olumlu yanıt vererek her türlü desteği vereceğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, gönülleri bir kez daha fethetti. 
 
Gökmeydan İlk ve Ortaokul öğretmenleri Ozan Ali Çöken, Gökhan Turunç ve Gülistan Görmez, okudukları türkülerle tüm misafirleri mest ettiler. 
 
 
 
 
 
 
 
Efsaneye Muhteşem Gece.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet