Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güven İnşa Etmek Zorundayız !

Bölgenin en saygın ve güven veren inşaat şirketlerinden Çamkes İnşaat’ın Sahibi Samet Çamkes Net Konuştu:

Güven İnşa Etmek Zorundayız !Web
TV

Ekonomi   A+a-

Bölgenin en saygın ve güven veren inşaat şirketlerinden Çamkes İnşaat’ın Sahibi Samet Çamkes Net Konuştu: 

Güven İnşa Emek Zorundayız !

 
İnşaat sektörünün hızlı bir şekilde yükseldiği bir dönemin ardından konut ihtiyacı fazlasının oluşması, ekonomik krizin neden olduğu alım gücünün zayıflaması, döviz, altın ve gayrimenkul gibi üç farklı yatırım aracı arasında seçim yapmakta zorluk çekilmesi, özellikle inşaat sektörünü sıkıntıya soksa da, güven, sağlamlık ve konfor inşa eden inşaat şirketler yollarında emin adımlarla ilerliyor.
 
Yollarında emin adımlarla ilerleyen inşaat şirketlerinden birisi de Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinde ürettiği konutlarla  bir gurur abidesi olmayı kısa sürede başarmış Çamkes İnşaat, deprem korkusuna son veren, ferah, huzur dolu ve konforlu yaşam alanları üretmeye devam ediyor.
 
2005 yılında kurulan Çamkes İnşaat, bugüne kadar ürettiği binlerce konutu, mutlu ve huzurlu yuvalara dönüştürmeye başardı.  
Başarılı, beyefendi, mütevazı genç işadamı Samet Çamkes, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Örgün Öğretim Lisans Diplomasını alır almaz yönetim kurulunda yer aldığı Çamkes İnşaat’ta, vizyon ve misyonu, yenilikleri, toplumun beklenti ve ihtiyaçlarına uygun yapıları üretmenin önemini şirket politikasına yerleştirerek, önemli bir kazanımı bölge halkına sağladı. 
 
Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de katkı veren Genç İşadamı Samet Çamkes, üyesi olduğu Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) bünyesinde de etkin ve faal bir şekilde çalışarak, bölge ekonomisi, sosyal ve kültürel yaşamın gelişmesine katkı sunuyor. 

İnsana Yatırım Yaptık !

Güven inşa ederken, huzurlu, güvenilir ve kaliteli yaşam alanının herkesin hakkı olduğunu düşündüklerini belirten Çamkes İnşaat Sahibi Samet Çamkes, aile şirketinde herkesin alın teri ve emeği bulunan bir yapıda güven inşa etmeyi sürdürmenin gururunu yaşadıklarını söylüyor.
 
Şehirler gelişirken sağlam, estetik ve konforlu yapıların çok önemli olduğu gerçeğine dikkat çeken genç işadamı Samet Çamkes, sadece binlerce konut üretmekle kalmayıp, bu konutlarda yaşayan binlerce ailenin oluşturduğu mutlu, huzurlu, güvene dayalı çok büyük bir aile olmayı başardıklarına dikkat çekti. 

Çamkes İnşaat Büyük Bir Aile … 

Çamkes İnşaat’ın kuruluş dönemi, vizyon ve misyonu ile ilgili çarpıcı bilgiler veren Samet Çamkes, babası Cemil Çamkes ve amcası Mahmut Çamkes başta olmak üzere, emeği bulunan herkesin mutlu ve huzurlu yuvalarda pay sahibi olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu; 
 
Çamkes İnşaat 2005 yılında kurulmuş köklü bir firmadır. Bu firma yılların emeğiyle tecrübesiyle harmanlaşarak günümüze gelmiştir. Ve şuana kadar da yüzlerce konutumuz İskenderun, Arsuz ilçelerinde olmak üzere hizmettedir. Müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.
Bu firmanın içinde bu güne kadar yüzlerce konutlar yaptık. Konutlarımızda önem verdiğimiz şeyler öncelikle sağlamlık.  Çünkü; biliyorsunuz burası deprem bölgesi olduğu için öncelikle başta sağlamlığa önem veriyoruz. Zaten amacımız; huzurlu, güvenilir, kaliteli bir yaşam tarzını müşterilerimize sunmak. Bunun dışında önem verdiğimiz şeyler inşaatta kullandığımız malzemelerin kaliteli olması, insanların aldığı evlerden memnun kalması ki zaten bizim inşaat sektöründeki en büyük reklamımız insanlara verdiğimiz güvendir en başta. Ayrıca bu günlerde turizm sektörü de bölgemizde gelişmekte. Geliştiği için denize yakın bölgelerde  de bir çok konutlar yapmaya başladık. Yaptığımız konutlarda da bölgemiz sıcak olmasından dolayı balkonu geniş insanların istediği tarzda konutlar yapmaya çalışıyoruz. Amacımız yaptığımız yüzlerce konutlara daha fazla gelişerek insanlara daha fazla hizmet vermek ve insanların memnuniyetini kazanmak.” Dedi.

Arsuz’un Geleceği Parlak.. 

Başarılı İşadamı Samet Çamkes, Arsuz’un geleceğine ilişkin tespit ve değerlendirmelerinde ise geleceği parlak bir ilçe olduğu inancını ifade ederek şu görüşlerine yer verdi; “İnşaat sektörü Arsuz ileçsinin Karaağaç ve Nardüzü bölgesinde hareketli iken, Arsuz merkez tarafında yeni hareketlenmeye başladı. Olumlu yönde bir gelişme göstereceğine olan inancım tamdır.  Ben aslında olumsuz bakmıyorum. İnşaat sektöründe bazı sıkıntılar var bu doğrudur. Doğru dürüst çalışıldığı zaman, işimizin hakkını verdiğimiz zaman, bence ne kadar sıkıntı olursa olsun yine de sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Zaten bu işte en önemli şey insanlara verdiğimiz güvendir, yaptığımız iştir. Bizim en büyük reklamımız zaten dediğim gibi az öncede söyledim yaptığımız iş ve insanlara karşı verdiğimiz güven oldu. Bölgemizde sıkıntıların olduğu aşikar ama inşallah ben inanıyorum ki güzel günler bizi bekliyor. 
Arsuz'un geleceği ben gözümde parlak. Çünkü Arsuz daha resmi yerlerinde tam olarak oturmadığı ama zamanla oturacağı ve kentleşeceği büyük bir şekilde hızlı bir şekilde gelişecek bir yer. Arsuz'da herkese ekmek var. Arsuz Türkiye'nin en nadide en güzel yerlerinden biridir. Buraların gelişmesi için zaman var. Ama hızlı bir şekilde de ayrıca özellikle Karaağaç bölgesi ve Arsuz Merkez bazı bölgeleri zaten hızlı bir şekilde gelişmekte. Önemli olan bazı eksikliklerimiz var alt yapı gibi eksikliklerimizi giderdiğimiz zaman daha büyük bir şekilde gelişip daha da güzel bir Arsuz göreceğiz inşallah. 

Kalite Ve Güvene Yatırım Yapın .. 

Gayrimenkul yatırımcılarına, konut alacaklara seslenen Samet Çamkes; “Değerli müşterilerimize insanlara halkımıza , bizim zaten yaptığımız işler bellidir. Kaliteli, güvenilir, insanlara saygı duyarak yaptığımız bir iştir. Onlara söyleyeceğim en güzel şey bu işin en başında güvenin yattığı, kaliteli, sağlam yapılar tercih etmeleri ve bizim sektörümüz de çok olumsuz imajlar oldu son zamanlarda özellikle. Bu şeylere dikkat etmeleri bunun dışında başka bir şey demiyorum.”
 
 
 
 
 
Güven İnşa Etmek Zorundayız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş