Skip Navigation Links

HBB’den Çocuklara ve Gençlere Anlamlı Hediye

HBB, çocukların ve gençlerin tarihi doğru bir şekilde öğrenerek özümsemelerini sağlamak amacıyla bir etkinliğe daha imza attı.

HBB’den Çocuklara ve Gençlere Anlamlı Hediye

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehri Belediyesi(HBB), gelecek nesillerde milli bilinç oluşturmak, çocukların ve gençlerin tarihi doğru bir şekilde öğrenerek özümsemelerini sağlamak amacıyla bir etkinliğe daha imza attı.
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle Hatay’ın 15 ilçesinde lise ve ortaokul çağındaki çocuklara ve gençlere Çanakkale Destanı’nı anlatmak üzere hazırlanmış 3 boyutlu görsel anlatımlı harita hediye etti. 
 
Hatay’ın tüm ilçelerindeki çocuklara ve gençlere bu şanlı zaferin nasıl ve ne koşullarda kazanıldığını bir kez daha hatırlatmak amacıyla onlarca okula binlerce harita ulaştıran özverili HBB ekipleri, okul idarecilerinin, öğretmenlerin, öğrenci ve velilerin takdirini kazandı. 
 
Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, Çanakkale Zaferi’yle elde edilen kazanımları bütünüyle sahiplenen ve gelecek nesilleri bu konuda bilinçlendiren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ekipler aracılığıyla teşekkürlerini iletti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet