Skip Navigation Links

'Çanakkale Zaferini Tarihimize Altın Harflerle Yazmışlardır'

HÜSEYİN ŞANVERDİ; O KINALI KUZULAR' ÇANAKKALE ZAFERİNİ TARİHİMİZE ALTIN HARFLERLE YAZMIŞLARDIR

'Çanakkale Zaferini Tarihimize Altın Harflerle Yazmışlardır'

Gündem   A+a-

 
HÜSEYİN ŞANVERDİ; O KINALI KUZULAR" ÇANAKKALE ZAFERİNİ TARİHİMİZE ALTIN HARFLERLE YAZMIŞLARDIR
 
Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümü münasebetiyle anma mesajı yayınladı.
            Şanverdi mesajında; “Bugün, tarihe adını altın harflerle yazdıran Kahraman Ordumuzun en büyük destanlarından biri olan Çanakkale Zaferinin 102. Yılına ulaşmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Türk ve dünya tarihine damga vurmuş eşine az rastlanır büyük bir kahramanlık destanıdır. Milletimizin azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir.
 
            Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehit ve gazilerimiz, Ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir.
 
            Mehmet Akif Ersoy dizelerinde değindiği gibi “Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker! Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer.’’ Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlık, ölçülemeyecek kadar kıymetli ve değerlidir. O "Kınalı kuzular" Çanakkale Zaferini tarihimize altın harflerle yazmışlardır.
 
            Çanakkale tarihinin değiştiği; üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, özgürlüğümüzü, vatan sevgimizi, birlik ve bütünlüğümüzü, Kahraman askerlerimize borçluyuz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; Milleti için canlarını seve seve feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet