Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesinden Sörf ve Dalış Turizmi Projesi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in ,Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın katılımlarıyla Samandağ Belediyesi tarafından

Samandağ Belediyesinden Sörf ve Dalış Turizmi Projesi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in ,Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın   katılımlarıyla Samandağ Belediyesi tarafından  ,DOĞAKA’nın 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Hibe Programı kapsamında sunmuş olduğu, “Sörf ve Dalış Turizm Yönetim Planı” adlı projenin sözleşmesi imzalandı.

Samandağ Belediyesinin ,DOĞAKA’nın 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Hibe Programı kapsamında sunmuş olduğu, “Sörf ve Dalış Turizm Yönetim Planı” adlı proje Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinden başvuru yapılan tüm projeler içinde hibe almaya hak kazanan 4 projeden biri oldu.

Proje kapsamında ilçedeki ve ildeki gençlerin farklı spor dalları ile ilgilenmelerine fırsat tanımak, bölgedeki turizmi geliştirmek, yerli ve yabancı turist sayısını arttırabilmek için gerekli altyapının sağlanması için bir yol haritası oluşturulması hedeflendiği ifade edildi. Samandağ Kaymakamlığının proje ortağı olduğu belirtildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet