Skip Navigation Links

“Piyasalar FED’in Faiz Artırımına Hazırdı, Sürpriz Olmadı”

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na (HİKAF’2017)katılan

“Piyasalar FED’in Faiz Artırımına Hazırdı, Sürpriz Olmadı”

Gündem   A+a-

 
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na (HİKAF’2017)katılan TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, ‘Başarı Hikâyesi’ni katılımcılarla paylaştı. Amerika Merkez Bankası’nın (FED) üst üste üç kez faiz artırımıyla ilgili olarak açıklama da bulunan Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Erol Bilecik, piyasalarda herhangi bir olumsuzluk beklemediğini, beklen bir şey olduğunu, firmaların ve kurumların tedbirlerini zaten aldıklarını bu duruma hazır olduklarını söyledi.
 
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik açıklamasın da, “FED’in Mart’taki faiz artışı piyasalar için yeni bir haber değildi. Aşağı yukarı bu fikir net olarak satın alınmıştı. O bakımdan piyasalarda ben, herhangi bir yukarıya doğru gidişi veya aşağıya doğru bir iniş yapacağını tahmin etmiyorum. Çünkü beklenen bir şeydi. Firmalarda, kurumlarda buna özgü olarak tedbirlerini zaten almışlardı hazırlardı.” dedi.
HİKAF 2017’ye ev sahipliği yapan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) ‘Gelecek için bir fidan da sen dik’ kampanyasına da destek veren TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik İSTE Kampüsünde Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ile birlikte birde fidan dikti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet