Skip Navigation Links

Hatay'da Play-Off Maçını 3 Bayan Hakem Yönetti

Hatay MKÜ Beden eğitimi Bölümünde eğitimlerini görüyorlar.

Hatay'da Play-Off Maçını 3 Bayan Hakem Yönetti

Gündem   A+a-

 
Hatay MKÜ Beden eğitimi Bölümünde eğitimlerini görüyorlar....

Türk Futboluna aralarında Türk Milli takımında oynayan Galatasaraylı Selçuk İnan, Fenerbahçeli İsmail Köybaşı'yı gönderen ve Süper Lige Mehmet Cem Hanoğlu, PTT 1. Ligine de Özkan Çeliker'i hakem olarak gönderen Hatay bölgesi, yeni başarılara da imza atmaya devam ediyor.

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off karşılaşmasına 3 bayan hakem birden atandı. Hatay'ın Yayladağı ilçe stadında Yayladağı Spor ile Aşkarbeyli Spor arasında oynanan Play-Off karşılaşmasını Hatay bölgesinden Sevim Bebek (21), Çiğdem Uslu (21) ile Tülay Ardıç yönetti. Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Ataseven ile Atama sorumlusu Soner Koyuncuoğlu tarafından atanan bayan Hakemlere karşılaşma öncesinde her iki takımın takım kaptanları tarafından çiçek taktim edildi.

Bayan Hakemlerin gösterdikleri başarılı yönetimin ardından Yayladağı Spor, Aşkarbeyli Spor'u 8-2 mağlup etti. Bu karşılaşmanın ardından Yayladağı Spor, 25 yıl aradan sonra Hatay Süper Amatör Ligine çıktılar.
Bayan Hakemler Sevim Bebek, Çiğdem Uslu ile Tülay Ardıç, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünde eğitimlerini görüyorlar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet