Skip Navigation Links

Zabıta Ekipleri Hayvan Barınağını Denetledi

HBB Zabıta daire başkanı hayvan barınağında denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Ekipleri Hayvan Barınağını DenetlediWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu,  Antakya ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde denetimde bulundu.
 
HBB Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Kadıoğlu beraberinde HBB Mezbahalar Veterinerlik ve Gıda Kontrol Şube Müdürü Ahmet Kilisli hayvanların yaşam koşullarını yakından inceledi.
 
Denetim ve inceleme sırasında HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalara değinen Kadıoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin üç yıllık çalışma dönemi boyunca daire başkanlığı olarak teşkilatlanma konusunda ciddi bir yol kat ettiklerini belitti.  
Başkan Kadıoğlu sözlerinin devamında; “Üç yıl önce başlayan hizmet maratonumuzda, Zabıta Dairesi adına üç şube müdürlüğü, Haller Müdürlüğü, Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü gibi birimlerimizle hizmete başladık. Mevzuata göre kuruluş aşamasını geçtik ve artık vatandaşa kaliteli hizmet verme noktasına geldik. Eksikliklerimiz nelerdir, daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz konusunda şube müdürlüklerimizle beraber istişarelerde bulunarak çözüm üreteceğiz.” İfadelerinde bulundu.

BAŞKAN KADIOĞLU, “SOKAK HAYVANLARINI KORUYARAK REHABİLİTE İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Hatay’daki sokak hayvanları ile veterinerlik hizmetleri konusunda düşüncelerini beyan eden  HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu; “Hayvan barınakları konusunda ilin ihtiyaçlarını karşılayacak tesisi kurmak amacıyla projeler üretiyoruz. Sokak hayvanlarını koruyarak onların rehabilite işlemlerini gerçekleştirmek ve güzel bir yaşam sunma gayreti içerisindeyiz. Bu şuur ile ürettiğimiz projeler kapsamında birkaç ilçemizde barınak yapacağız.” dedi
 
Mevcut durumda hizmet veren Akdeniz Mahallesindeki hayvan barınağı hakkında teknik durumu paylaşan Başkan Kadıoğlu; “ Hali hazırda faaliyet gösteren HBB Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin taşınması gerektiği kanaatindeyiz. Barınak yerleşim alanları içerisinde kaldığından dolayı yeterli hizmeti veremiyor. Yeni yer tahsisi için yetkili daire başkanlıklarımız bir takım incelemelerde bulunuyor. Merkez ilçenin yanı sıra Erzin, Payas ve Dörtyol gibi uzak bölgelere de hitap edebilecek bir alan inşa ederek hizmet alanımızı geliştirmeyi hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı ekip olarak hareket ederek başarıya ulaştıracağız.” diye konuştu.
HBB Mezbahalar Veterinerlik ve Gıda Kontrol Şube Müdürü Ahmet Kilisli ise sorunları birlikte görüp çözüm üretme fırsatını bulduklarından dolayı Daire Başkanı Edip Kadıoğlu’na teşekkürlerini bildirdi. 
 
Zabıta Ekipleri Hayvan Barınağını Denetledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet