Skip Navigation Links

Zararsız Çevre Sorunsuz Altyapı

HATSU, insan ve çevre sağlığının korunması adına kapsamlı şekilde hazırlanan projelerin uygulanmaya devam edildiğini bildirdi.

Zararsız Çevre Sorunsuz AltyapıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), insan ve çevre sağlığının korunması adına kapsamlı şekilde hazırlanan projelerin uygulanmaya devam edildiğini bildirdi.
 
Rahat bir yaşam ortamı oluşturma noktasında altyapının önemli bir işlevi olduğuna dikkat çeken Genel Müdürlük, tüm fiziki ve teknik şartları göz önünde bulundurarak Kırıkhan ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi 661 no’lu Sokağa 200'lük Koruge borularla 150 metre kanalizasyon hattının döşendiğini belirtti.
 
Mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zararsız hale getirilmesi amacıyla Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'ni inşa ettiklerini hatırlatan İdare, yapılan atıksu gideri sayesinde kötü kokuların ve çevre kirliliğinin öne geçileceğine vurgu yaparak, söz konusu çalışmada 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
İdare ayrıca, şebeke hatlarının güzergâhları planlanırken tüm cadde ve sokaklardaki meskenlerden gelebilecek atıksuların rahat bir şekilde deşarj sağlayacak hale getirildiğini aktardı.
Zararsız Çevre Sorunsuz Altyapı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet