Skip Navigation Links

Yollardaki Güvenliğin Arttırılması Sağlanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, il geneli gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında kış mevsimi dolayısı ile yıpranmış

Yollardaki Güvenliğin Arttırılması Sağlanıyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, il geneli gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında kış mevsimi dolayısı ile yıpranmış ve eskimiş yol çizgilerinde yenileme işlemini gerçekleştiriyor.

Şehir içerisinde ve şehirlerarası yollarda güvenli yolculuk için en önemli yol gösterici olan yol çizgileri ve şeritleme çalışmaları HBB ekipleri tarafından sürdürülüyor. Sorumluluk alanındaki 15 ilçenin en ücra köşelerine kadar çalışmalarını eksiksiz yapan Büyükşehir Belediyesi, yol çizgilerinin yanı sıra yaya, okul geçidi ve kavşak yaklaşımlarında kullanılan işaretlerin fark edilebilirliğini artırmak ve sorumluluk alanımızda olduğunu belirlemek amacıyla asfalt üzerine trafik işaret sembolü Büyükşehir Belediyesi logosu yerleştiriyor.

ÇEKMECE TOYGARLI ARASINA HBB EKİPLERİ TARAFINDAN 4200 METRE YOL ÇİZGİSİ YAPILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yollarda yapılan koordineli çalışmalar kapsamında Çekmece-Toygarlı yolu arasına 4200 metre yol çizgi işlemini tamamladı. Yollarda güvenli ulaşım yapılmasını sağlamak amacıyla önemli yol gösterici olan şeritleme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten HBB ekipleri, çalışmaların il genelinde uygulanacağı bilgisini paylaştı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet