Skip Navigation Links

'Evet' Diyen de 'Hayır' Diyen de Bizim Kardeşimizdir

Özdağ: Sayın Binali Yıldırım’ı, Başbakan olarak tutmak için mücadele ediyoruz

'Evet' Diyen de 'Hayır' Diyen de Bizim KardeşimizdirWeb
TV

Gündem   A+a-

 Gaziantep Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, İskenderun’da ‘Demokrasinin Türk Toplumundaki Yeri ve Önemi’ konulu bir konferans verdi.
 
Evet diyecekler de, Hayır diyeceklerde bizim kardeşimizdir diyen Bağımsız Milletvekili Özdağ, “Biz birlikte Türk Milletiyiz. İçerde sonuç alamayınca Türkiye’yi, Almanya ve Hollanda’ya küçük düşürme pahasına dış politika üzerinden yeni bir mağduriyet politikasına kayıkçı kavgasına başladılar. Bu arada Türk Devleti küçük düşürülmektedir. Giden bakan İsrail veya Almanya bakanı olsaydı, Hollanda buna cesaret edemezdi. Çünkü bedelinin ağır olacağını bilirdi. Bu AKP iktidarının yıllardır sergilediği dış politikanın güçsüzlüğüdür. Alman uçakları İncirlik’ten uçarak PKK’nın fotoğraflarını çekiyorlar ama bize vermiyorlar. Bunu sor onlara. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Bakanı derdest edildi, sen neyin tansiyonu düştü diyorsun. Hollanda Devletine, Milletine zarar vermeyecek önlemler alacağız diyorlar. Bunun karşılığı hiçbir şey yapmayacaklarıdır.” dedi.
 
Referandum’da Evet çıkması halinde Türkiye’de tek adam rejiminin başlayacağını söyleyen Özdağ, “Başkomutanın da aynı kişi olması nedeniyle askeri maceralara kolay girebilecek, ekonomik kriz, ekonomik kaosa dönebilecek. PKK ile görüşmeler, Güneydoğu Anadolu da özerk bölge, Suriyelilere vatandaşlık verilmesi, Kıbrıs da taviz verilmesi gibi tehlikeleri yaşayacağımızı öngörüyoruz” diyerek bir süredir yoğun bir çalışma ile Sayın Binali Yıldırım’ı Başbakan olarak tutmak için mücadele ediyoruz ve inşallah Hayır çıkacak ve Binali Bey de Başbakanlığa devam edecek dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet