Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kuzeytepe'de Çevre Kirliliği'nin Önüne Geçildi

HATSU,kanalizasyon,içmesuyu ve yağmursuyu altyapı problemlerini gidermek için Samandağ ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kuzeytepe'de Çevre Kirliliği'nin Önüne GeçildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı problemlerini gidermek için diğer ilçelerde olduğu gibi Samandağ ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor. 
 
İlçeler arasında ayrım gözetmeyip vatandaşların taleplerini baz alarak projelerini hazırlayan ve uygulayan Genel Müdürlük, Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından merkez ilçe Antakya’ya bağlı Kuzeytepe Mahallesi’ne kanalizasyon hattının döşenerek atıksu gideri eksikliğinin tamamlandığını bildirdi.
 
Döşenen kanal hattı sayesinde atıksuların tahliyesi konusunda yaşanan sıkıntıların önüne geçildiğine vurgu yapan HATSU İdaresi, yapılan çalışma kapsamında mahalleye 300’lük betonarme borularla 300 metre kanal hattı yerleştirildiğini aktardı. 
 
Sağlıklı çevre ve modern bir kent oluşturma adına çalışmaların il genelinde sürdüğüne dikkat çeken İdare, 1 palet ekskavatör, 1 kepçe, 2 kamyon ve 5 personelin yürüttüğü çalışma ile kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğini kaydetti.
Kuzeytepe'de Çevre Kirliliği'nin Önüne Geçildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş