Skip Navigation Links

Mimarlar Odasının Futbol Turnuvası Heyecanı

Mimarlar Odasının Futbol Turnuvası Heyecanı yaşanırken, turnuvada İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği şampiyon oldu. Başkan Bülent Seküç

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Mimarlar Odasının her yıl düzenlediği geleneksel Mimar Sinan Futbol turnuvası Belediye Spor Kompleksi’nde çok çekişmeli karşılaşmalara sahne alarak başladı.
Belediye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Mimar Sinan Futbol turnuvasında İnşaat Mühendisleri odası, Elektrik Mühendisleri odası, Makine Mühendisleri odası ve Mimarlar odasının personelleri karşı karşıya geldi. Takımların galip gelebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettikleri gözlendi.
İskenderun Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın “Bu tür etkinlikler bize moral veriyor. Meslektaşlarımızı sosyal anlamda ve mesleki anlamda birbirileriyle tanışmalarını ve kenetlenmelerini sağlamak. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum” diye konuştu.
Düzenlenen Mimar Sinan Futbol turnuvasında İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği birinciliği elde ederek kupanın sahibi oldu. İkinci Elektrik Mühendisleri odası, üçüncü Mimarlar odası dördüncü ise Makine Mühendisleri olarak sonuçlandı. İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği yeni yönetiminin de ilk faaliyeti ve kupası olarak da önem taşıyan turnuvada, Başkan Bülent Seküçoğlu ve yönetiminin keyfine diyecek yoktu. Başkan Bülent Seküçoğlu, turnuvuda şampiyon olmanın yanısıra, meslek grubu içerisinde dayanışmayı güçlendirmek için yurtdışı gezi turları düzenlediklerini ve faaliyetlerinin yoğun bir şekilde süreceğini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet