Skip Navigation Links

Zakkum Konserine Yoğun İlgi

Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal İpek Baharı festivali kapsamında sevilen müzik grubu ‘Zakkum’ sahne aldı.

Zakkum Konserine Yoğun İlgi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Ulusal İpek Baharı festivali kapsamında sevilen müzik grubu ‘Zakkum’ sahne aldı. Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen festivale 3000 kişi katılarak izdiham yaşanarak renkli görüntülere sahne oldu.
 
Konuşma yapan Başkan Nehir: “Saygıdeğer konuklar öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle bugün sınavdan çıkan gençlerimize geçmiş olsun diliyorum. Bizim ışığımız, aydınlık yüzlerimizsiniz bu konuda sizlere güvenimiz sonsuzdur. Bugün burada festivalimizin resmi açılış programına katılan siz değerli konuklarımızı kardeşliğin, birlikte olmanın, gönül gönüle, omuz omuza yaşamanın sevinci, mutluluğu ve coşkusu ile kucaklıyor, festivalin hazırlanmasında gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm belediye çalışanlarına, festivale hiç ve festivalimizi anlamlandıran değerli sanatçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
 
Zakkum’un solisti olan Yusuf Demirkol kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Öncelikle bu değerli organizasyon için bizi sizlerle buluşturan Samandağ Belediye Başkanımız  Mithat Nehir’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor nice güzel festivallerde birlikte olmayı umut ediyoruz.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet