Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı

2 hafta önce şampiyonluğu garantileyen Samandağ spor ilçe stadında Turunçlu spor ile oynadığı prestij maçında 3-3 berabere kaldı.

Samandağ Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Gündem   A+a-

 
2 hafta önce şampiyonluğu garantileyen  Samandağ spor  ilçe stadında Turunçlu spor ile oynadığı prestij maçında 3-3 berabere kaldı.Maç bitiminde federasyon temsilcisi Muhittin Kaynak’tan Şampiyonluk kupasını alarak havaya kaldırdı.
Samandağ spor 1. Amatör liginde şampiyon olarak Süper amatör lige çıkan Samandağ spor’un ilçe stadyumunda oynadığı maça  Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,By aslan grup  Yusuf Aslan,Hasan Arslan ve Samandağ spor severler katıldı. Şampiyonluk kupasını alarak büyük bir sevinç yaşadılar.
BAŞARININ ÖYKÜSÜ: SAMANDAĞSPOR
Samandağ spor başarıdan başarıya koşuyor. 39 maçta yenilmeden Süper Amatör lige çıkan ,Samandağ spor sporcularıyla, halkla, esnafla ve kurumlarla samimi ve kalıcı diyologlar kurarak başarının öyküsü  yazdı.  
BAŞARIDAN BAŞARIYA
Samandağ spor Kulüp Başkanı Yusuf Yatkın: Samandağ spor 2.Amatördeydi. Şampiyon olup 1.Amatöre çıktık. Bu sene de gruplarda şampiyon olduk. play-offların bitimine 2 hafta kala Süper amatöre çıkmayı garantileyen tek takım biz olduk.Yine rekorları alt-üst ederek.En çok gol atan ve en az gol yiyen yine biziz. Süper Amatör’de tabi ki destek görürsek şampiyonluk hedefimiz var.
KULÜP BAŞKANI YATKIN TEŞEKKÜR ETTİ
Samandağ belediye başkanımız Mithat Nehir,İşadamları,Samandağ halkı bizleri maddi ve manevi anlamda yalnız bırakmamıştır. Desteklerinden dolayı Samandağ spor Camiası adına teşekkür ediyorum. “dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar