Skip Navigation Links

Dr. Çolakoğlu'nun duygulu anları

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu 39 yıl önce mezun olduğu Gazi İlk Öğretim okulunda karşılaştığı sürprizle duygusal an

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu 39 yıl önce mezun olduğu Gazi İlk Öğretim okulunda karşılaştığı sürprizle duygusal anlar yaşadı.

İskenderun Numune mahallesinde eğitim vermekte olan Gazi İlk Öğretim okulu bir ilke imza atarak Model İnsan projesi kapsamında 39 yıl önce mezun olup bugün başarılı bir doktor olan İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu’nu mezun olduğu okulun öğrencileriyle Model İnsan olarak bir araya getirdi.
Okul Müdürü Ali Koç eğitime katkı sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmalar neticesinde Gazi İlk Öğretim okulundan mezun olmuş ve bugün başarılı bir noktada olan kişileri eğitim görmekte olan çocuklara Model İnsan olarak tanıtmanın öğrencilerin geleceğe bakış açılarını iyi yönde etkilemesi adına önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek bu kapsamda İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu’nu öğrencilerle bir araya getirdiklerini söyledi. Koç İskenderun’da bugün bir çok meslek dalında iyi yerlerde olan kişilerle öğrencileri buluşturmaya devam edeceklerini bunun öğrencilere büyük katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.
39 yıl önce mezun olduğu Gazi İlk Öğretim okulunda öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu bugüne kadar hiçbir konuşmasında böyle heyecanlanmadığını söyledi. Hayatta başarıyı yakalamanın en önemli sırrının hayal kurmak olduğunun altını çizen Çolakoğlu “Bugüne kadar bir çok konferans verdim konuşmalar yaptım ama ilk kez böyle heyecanlandım. Hayatta öncelikli iyi insan olmak gerek, İnsanlar her şey olabilirler zengin, fakir olabilirler büyük görevlere yada çok daha basit görevlere getirilebilirler. Hatta işsiz olabilirler ama tüm bunlara rağmen iyi insan olmak gerekir. İkinci öğüdüm ise çalışkan olmak. İyi insan çalışkan insan olmak isterken mutlaka hayal kurun. Geleceğinizi belirlemek için hayalleriniz olması gerektiğini unutmayın.Hayal kurmadan plan yapmadan bir şeyleri başaramayacağınızın bilincinde olun. Ben 40 yıl önce sizler gibi bu sıralarda okurken hep hayal kurardım. Nasıl bir insan olacağım ne yapacağım geleceğimi nasıl şekillendireceğim diye. Bu okulda aldığım eğitim ve alt yapı sevgi güzelliğin ve ailemin bana verdiği destekle kurduğum hayallerin peşinden gittim. Sizde hayal kurun hayal kurarken mutlaka önünüzde ileride ne olacağım ülkeme yararlı bir insan mı olacağım, Dünyanın en güzel resimlerini yapabilen bir ressamı olacağım ülkemin savunmasını sağlamakla görevli bir subay mı olacağım.Yoksa işe yaramayan hiçbir hizmet üretmeyen birimi olacağım. Tabiki hepiniz iyi insan olmak ister. Ama istemek yetmiyor. Çalışmak bu işin ana felsefesi, Bu bisiklet sürmek gibi bir şey. Pedal çevirmeye devam ettiğiniz sürece bisiklet nasıl yol alırsa çalıştığınız sürece hedefinize varmanız kesindir. Hayallerinizin peşinden koşun ve ne olursa olsun hayallerinize kavuşmak için mücadele edin”
Okul Müdürü Ali Koç ve idarecileri tarafından Çolakoğlunun okuldaki kayıtlarından çıkarılarak büyütülen öğrenci fotoğrafının Dr Çolakoğluna hediye edilmesi ise sürpriz oldu. Dr Çolakoğlu aldığı hediye karşısında duygularını ifade etmekte zorlanırken öğrencilere ve idarecilere bu güzel buluşmadan dolayı teşekkür etti.
(as

FOTOĞRAF: İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Baş Hekimi Dr. Ender Çolakoğlu 39 yıl önce mezun olduğu Gazi İlk Öğretim okulunda karşılaştığı sürprizle duygusal anlar yaşadı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet