Skip Navigation Links

Milli İstihdam Seferberliği İTSO’da Anlatıldı!

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Halil Şahin Konferans Salonu’nda Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekler anlatıldı.

Milli İstihdam Seferberliği İTSO’da Anlatıldı!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Halil Şahin Konferans Salonu’nda Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekler anlatıldı.
 
Yapılan konuşmanın ardından Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal tarafından katılımcılara, TOBB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekleri anlatıldı.

SGK İl Müdürü Hamit Bal, istihdam ve teşvik programının işverenler açısından önemli avantajlar sağladığını belirtti.
Bugün üretim ve istihdamın arttırılması için kamu ve özel sektör temsilcileri olarak elimizi taşın altına koyacağımız bir seferberlik için buradayız diyen İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde İTSO olarak, İş Kur Hizmet Merkezi ile konuya ilişkin bir protokol imzaladık. Bunun yanı sıra İTSO olarak, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi kapsamında, elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağımızı da belirtmek isterim” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal tarafından ‘SGK Teşvikleri ve İstihdam Seferberliği’ ile sunumlar yapıldı.
,
Milli İstihdam Seferberliği kapsamındaki bilgilendirme toplantısına Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, Sosyal Güvenlik Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İş Kur İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yüksel, SGK İskenderun Şube Müdürü Bilgin Çam, sivil toplum kuruluşları, esnaf oda başkanları, muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet