Skip Navigation Links

Şampiyonluk Selma Yılmaz’ın Doğasında Var !

Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, İskenderun Doğa Okulları Öğrenci Meclisi’nin misafiri olarak

Şampiyonluk Selma Yılmaz’ın Doğasında Var !

Gündem   A+a-

 
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, İskenderun Doğa Okulları Öğrenci Meclisi’nin misafiri olarak “cesaret ve başarıya giden yol” konulu kadının toplumdaki sihirli dokunuşlarıyla yarattığı mucizelere dikkat çekti.
 
 
Şampiyonluk Selma Yılmaz’ın Doğasında Var !
 
İskenderun Doğa Okulları Anadolu Lisesi öğrenci meclisi 8 Mart kadınlar günü nedeniyle velilerine bir organizasyon düzenledi.
 
t-MBA öğretmeni Ezgi İnan ve öğrenci meclisi önderliğinde bayan veliler ve misafirler  için gerçekleşen panelde  "Kadının Gücü"ne vurgu yapıldı.
 
Başarılı İş İnsanı Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, işdünyasında kadının rolüne dikkat çektiği konuşmasında, hayatın her alanında kadın dokunuşunun yarattığı mucizeleri öğrenci ve velilerle paylaştı.
 
Meclis öğrencilerinin kadınlar gününe özel düzenlediği panelde Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz, “cesaret ve başarıya giden yol” içerikli konuşmasında veliler ve öğrencilere tecrübelerini aktardı.
 
Bu anlamlı günde öğrenci meclisi vesilesi ile burada olduğunu belirten ve muhteşem bir neslin yetiştiğini  dile getiren Selma Yılmaz, okulu ve özellikle öğrenci meclisini tebrik etti.
Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz’ın adından bölgenin güler yüzlü plates eğitmeni Aslı Sakaroğlu, platesin vücut için önemi ve evde yapılabilecek hareketler hakkında bilgileri keyifli bir şekilde aktarırken bu önemli güne vurgu yaptı.
 
 
Bu anlamlı günde veliler ve misafirler memnuniyetlerini belirterek öğrencilerle hatıra fotoğrafları çekildiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet