Skip Navigation Links

Tekerlekli Sandalye Takımı Yine Engel Tanımadı

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda ilimizi temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,

Tekerlekli Sandalye Takımı Yine Engel Tanımadı

Gündem   A+a-

 
Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda ilimizi temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile 5 Mart Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
 
Engelli vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak ve onların profesyonel spor yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan HBB Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, elde ettiği başarılar ile olumlu sonuçlar kazanarak Play off yolunda emin adımlar ile ilerliyor.
 
Maça büyük moral ve motivasyon ile başlayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, oyuncularının başarılı performanslarıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı büyük farkla yenerek Hataylılara galibiyet sevincini yaşattı.
 
HBB SPOR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI MAÇI 77-27’LİK SKORLA TAMAMLADI
 
Hayattaki engelleri birbirlerine vermiş olduğu destek ve mücadele ile bir kez daha ortadan kaldıran HBB Engelliler Basketbol Takımı, evinde ağırladığı rakibine fark atarak maçı 77-27 önde bitirdi.
 
Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta HBB Spor Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları Eser Gültekin 27, Songül Çelik 20 ve Murat İlengöz 17 sayı atarak maçın en fazla skor üreten isimleri olmayı başardılar.
“HER GEÇEN GÜN BAŞARILARIMIZA DAHA FAZLA BAŞARI KATMAK AMACIYLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
 
HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Mehmet Yağbasan yaptığı açıklamada,” Başarımızı birlik ve beraberliğimizin vermiş olduğu güce borçluyuz. Her geçen gün başarılarımıza daha fazla başarı katmak amacıyla yolumuza devam ediyoruz. Play of yolunda son 4 maçımız kaldı. Her zaman olduğu gibi geri kalan Play off maçlarında da başarı elde edersek bir üst lige çıkacağız. Başarılı ve motivasyonu yüksek takım olma bilincine sahip bir ekip olabilmeleri için imkân sağlayan ve bizleri her zaman destekleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e çok teşekkür ederiz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet