Skip Navigation Links

Kupaların Efendisi İkem Nevşehir'de

İKEM Koleji Spor Kulübü okul sporlarındaki başarılarının ardından şimdi de kulüplerarası müsabakalarda başarılarına bir yenisini daha eklemek için U16

Kupaların Efendisi İkem Nevşehir'de

Gündem   A+a-

 
 
          İKEM Koleji Spor Kulübü okul sporlarındaki başarılarının ardından şimdi de kulüplerarası müsabakalarda başarılarına bir yenisini daha eklemek için U16 Yıldız Kızlarda Nevşehir'de yapılacak olan bölge şampiyonasından Türkiye kulüplerarası yarıfinallere çıkma mücadelesi verecek.

Toplamda 12 bölge birincisinin buluşacağı şampiyonaya katılan iller arasında Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi, Niğde Telekom, Nevşehir G.S.G.M., Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mersin M.B.K., Adana Aski, Osmaniye As. Kadirli Belediyesi, Malatya, G. Antep G.S.G.M., KKTC Levent Koleji ve İKEM Koleji ile toplamda 11 takım ile mücadele verilecek. Finale kalan iki takım Hatay 'da yapılacak olanTürkiye yarıfinallerine yani Anadolu şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.
Konuyla ilgili olarak takımın Koordinatörü Hamit DUMAN;“İKEM Koleji artık koşuyor. Engel tanımıyoruz. Mutlu sona doğru ilerliyoruz. Hayallerimiz Hedeflerimiz oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.                        
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet