Skip Navigation Links

İskenderun Limanında Tır Şoförlerinin Tuvalet İsyanı!

Tır şoförleri, 4 gündür tuvalet sıkıntısı yaşadıklarını belirterek duruma tepki gösterdiler.

İskenderun Limanında Tır Şoförlerinin Tuvalet İsyanı!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde Limak Port limanına çeşitli il ve ilçelerden gelen nakliyat tır şoförleri, 4 gündür tuvalet sıkıntısı yaşadıklarını belirterek duruma tepki gösterdiler. 
İskenderun Limak Port limanına un nakliyat getirdiklerini ifade eden Tır şoförlerinden Halit Yeni, 4 gündür tuvalet ihtiyaçlarını göremediklerini, kimsenin ilgilenmediklerini, bu durumdan dolayı perişan olduklarını söyledi. 
Tır Şoförü Yeni, “Dünyanın en medeniyetli ülkesi Türkiye olarak günümüzde böyle bir şey olabilir mi? 100’e yakın araç bulunan bölgede nereye gideceklerini ve tuvalet ihtiyaçlarını nasıl gidereceğimizi bizlerde bilmiyoruz ve zorluk çekiyoruz. Nereye gidelim burada yakın bir yer de yok.” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 
Yetkililerin kendilerine tuvaletlerin arızalı olduğunu, arızanın giderilmeye çalışıldığını ifade ettiklerini belirten Tır şoförü Mehmet Sönmez ise “Biraz önce yine aradım. HBB kanalizasyon işlerini de aradım. Biraz önce araç geldi. İçeri alındı fakat biz kendimiz yapacağız diyerek HBB aracını geri çıkardılar. Ve ekipler geldiği gibi geri gittiler. Bu kadar insan ne yapacak. Nereye gidecek. Yolun ortasına mı gidelim. Ya da geceyi mi bekleyeceğiz ihtiyacımızı gidermek için. Ayıp denen bir şey var.” dedi.
Daha sonra Limak Port güvenlik ekipleri ise şoförlerin olduğu yere gelerek, ‘Sorunu çözeceğiz neden basın çağırdınız’ diyerek tepki gösterdiler. Sorunu çözeceklerini söyleyen ekiplerin sözlerine ise şoförlerde ‘Kaç gündür aynı şeyi söylüyorsunuz ama sonuç yok. Nereye gidelim bu önemli bir ihtiyaç. Yetkili ve sorumlu kimse bu sorunu çözsün.’ dediler.
İskenderun Limanında Tır Şoförlerinin Tuvalet İsyanı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet