Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kentsel gelişimin önü katılımla açılır..

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentsel gelişmede katılımın önemine dikkat çekerek, İskenderun'da kent dinamiklerinin işbirliğinin sağ

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentsel gelişmede katılımın önemine dikkat çekerek, İskenderun’da kent dinamiklerinin işbirliğinin sağlanmasında kararlı olduklarını söyledi.
Körfez İşadamları Derneği KİSİAD ile Tüm Bel-Sen başkan ve yöneticilerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada Başkan Civelek, meslek örgütleri ve sendikaların önemine işaret ederek, “Meslek örgütlerini her zaman çalışmalarımızda görmek istiyoruz. Sorunlar karşısında ekonomik ve siyasi işbirliği içinde olmalıyız ki, birleşik bir enerji oluşturabilelim. Bu yaklaşım İskenderun’un pay alabilmesini de sağlayacaktır. Ben değil, biz zihniyetini hayata geçireceğiz. Bunun için de öncelikle kurumsallaşmanın tamamlanması gerekiyor. Gelişmiş ülkeler bunu katılımla sağlamışlardır. Yoksulumuza sahip çıkmak, refah düzeyini yükseltmenin yolu budur” dedi.
Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette KİSİAD Y.K.Başkanı M.Tamer Eker, İskenderun için el birliği, gönül birliği içinde olduklarını ve kenti bir dünya bir marka şehir haline getirmenin gayretinde olduklarını söyledi.
Tüm Bel-Sen İskenderun Şube Başkanı Müfit Cihnioğlu da yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği ziyarette, İskenderun ve İskenderun Belediyesi’nin başarısı için elele vermek istediklerini kaydetti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş