Skip Navigation Links

Dörtyol'da Araç Kundaklandı

Hatay İli Dörtyol İlçesi Yeşil Mahalle Mezarlık Mevkiinde evinin önündeki aracın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandığını ifade Bülent Kös

Kültür Sanat   A+a-

Yeşil Mahallede Araç Kundaklandı

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Hatay İli Dörtyol İlçesi Yeşil Mahalle Mezarlık Mevkiinde evinin önündeki aracın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandığını ifade Bülent Köse (36) bu güne kadar hiç kimse ile bir husumetinin bulunmadığını, pazarcılık yaparak ailesinin geçimini sağlamaya çalıştığını ifade etti.
Geçtiğimiz ay Osmaniye’den 80 EZ 227 Plaka Sayılı Dodge Açık kasa kamyoneti tüm birikimlerini kullanarak satın aldığını, bu araç ile ailesinin geçimini sağlamak için pazarcılık yaptığını belirten Bülent Köse; “05/02/2011 Cumartesi günü sabah saat 04;00’da namaza kalkan komşum aracımın yandığını görerek bana haber verdi. Aşağı inip ön kısmından yanmakta olan aracımı söndürmeye çabaladım ama başarılı olamadım. Bu arada komşularım Dörtyol Belediye İtfaiyesine haber ettiler. İtfaiye olay yerine 05;00 sıralarında ulaştı. Onlarında tüm müdahalelerine rağmen maalesef yangın uzun süre devam etti ve araç kullanılamayacak hale geldi.

Yangın söndürüldükten sonra aracın motor kısmının altına bir lastik atılarak yakıldığını ve yangının bu sebeple çıktığını tespit ettik. Sigorta şirketimize müracaat ettik. Onlar da bize trafik sigortasının terör olaylarını karşılamadığını belirttiler. Ailemin geçimini elimdeki tüm birikimimi yatırdığım bu araçla pazarcılık yaparak sağlıyorum. Hem ben, hem de ortak olarak çalıştığım Hanifi Özdemir (26) ailecek perişanız. Bu güne kadar ne terör, ne de bir kimse ile hiçbir husumet yaşamadık. Bu olayın bize karşı yapıldığını sanmıyoruz. Bu birilerinin ortalığı kışkırtma çabalarından ibarettir. Devletimizin bize sahip çıkmasını ve mağduriyetimizin giderilerek ailemizin geçimini temin edebileceğimiz imkana kavuşmak istiyoruz.” dedi.
Hanifi Özdemir’de; “Tüm narenciye sezonu boyunca sırtımızda küfe çekerek biriktirdiğimiz parayla aldığımız aracımız hiçbir sebep yokken yakılıp kül oldu. Tam rahata kavuşacağız evimize bir sıcak ekmek götüreceğiz dediğimiz zamanda başımıza gelen bu olay bizi perişan etti. Yetkilerden bu işi yapanların bulunmasını ve bize destek çıkmalarını bekliyoruz” dedi.
Bülent Köse’nin eşi Gönül Köse’de yaptığı açıklamada; “Kim bizim aracımızı yaktı ise Allah’ından bulsun diyerek” gözyaşlarını tutamadı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet