Skip Navigation Links

Fuar'da bayrak krizi..

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara daha eğlenceli bir bayram yaşatmak amacıyla MKÜ İskenderun Kampusüne kurulmasına izin verild

Kültür Sanat   A+a-

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlara daha eğlenceli bir bayram yaşatmak amacıyla MKÜ İskenderun Kampusüne kurulmasına izin verildiği belirtilen Fuar alanı kocaman bir fiyaskoya sahne oluyor.
Yerlere atılmış Atatürk resmi ise görenlerin kanını dondurdu. Fuar alanına Cumhuriyet Şenlikleri adı konmuş olmasına rağmen hiçbir yerde Türk Bayrağının olmayışı bu fuarın amacını tartışmaya açıyor.
Fuar alanını ziyaret eden Mhp Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır, fuar yetkilisine neden Türk Bayrağı asılmadığını sorduğunda aldığı cevap enterasandı;
“ Bayrak temin edemedik, hiçbir kurum bize bayrak vermedi”
Bu duruma kızan Şandır yetkililerin olaya bir an önce müdahil olması gerekliliğine işaret etti.
Daha sonra esnafla sohbet eden Garip Şandır, esnafın yağan ilk yağmurla ürünlerinin mahvolması hakkında ki şikayetleri dinledi. Şikayetleri dinleyen Şandır fuar yetkililerin zararı karşılaması gerektiğini, aksi takdirde esnafın cumhuriyet savcılığına Fuar yetkilileri hakkında sahtecilik ve dolandırıcılıktan şikayet etme hakkı olduğunu belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet