Skip Navigation Links

Koku ve Tıkanıklık Sorununa Hızlı Müdahale

HATSU, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının deforme olmasıyla oluşan arızaların tamiri için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Koku ve Tıkanıklık Sorununa Hızlı MüdahaleWeb
TV

Gündem   A+a-

 ALO 185 HATSU Çağrı merkezine gelen bildirimlerin yanı sıra Sosyal Medya (Facebook, Twitter) sayfalarına gelen şikâyetlere anında cevap vererek sorunları çözüme kavuşturan Genel Müdürlük, Hatay genelinde olduğu gibi İskenderun ilçesinden iletilen sorunlara hızlı bir şekilde müdahale yapılarak esnaf ve vatandaşların rahata kavuşmasının sağlandığını açıkladı.
 
Mahalle aralarında ki sokaklarda bulunan esnafların eski hatlardan şikâyetçi olduğunu ve yenilemek için özveri ile çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkat çeken İdare, İskenderun ilçesine bağlı Çay Mahallesi 98. Sokak’ta oluşan kötü koku ve tıkanıklığı önlemek için parçalanan eski hat yerine 2 metrelik yeni pvc borular yerleştirildiğini bildirdi.
 
Bölge esnafının kanayan yarasına merhem olan çalışma ile sorunların bertaraf edildiğini belirten HATSU, esnafların ve mahalle sakinlerinin yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiklerini ve teşekkür ettiklerini aktardı.
Koku ve Tıkanıklık Sorununa Hızlı Müdahale videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet