Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yer Göstersinler Hemen Yapayım !

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Nuri Üysen Ortaokulu inşaatını tamamlayan İşadamı Nuri Üysen, biri bitmeden yeni bir projeyi daha üstlendi.

Yer Göstersinler Hemen Yapayım !

Gündem   A+a-

 
100 şehit ailesini konut edindirme projesi için net konuşan Nuri Üysen;
 
Yer Göstersinler Hemen Yapayım !
 
Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Nuri Üysen Ortaokulu inşaatını tamamlayan İşadamı Nuri Üysen, biri bitmeden yeni bir projeyi daha üstlendi.. Necla Üysen Bilim Gözlem Merkezi projesi de çok yakında temeli atılarak hayata geçirilecek..
 
Türkiye’nin yakından tanıdığı Hayırsever İşadamı Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen, bugüne kadar verdiği sözleri yerine getirdiği gibi, tutamadığı sözlerin de arkasında olduğunu belirtirken de, elde olmayan nedenlerle yapılamayan 100 Şehit ailesini konut sahibi yapma projesinin yer gösterildiği takdirde en kısa zamanda gerçekleştirileceğini söyledi.
 
Necla Üysen Bilim Gözlem Merkezi’ni de Yapacak !
 
Özellikle eğitim-öğretim alanında sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkılarla tanınan Nuri Üysen, geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Nuri Üysen Ortaokulu’nun Milli Eğitim Bakanlığı’na teslimi için işlemlerin başladığını müjdelerken, sessiz sedasız yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin hemen yanında bir Bilim Gözlem Evi yapımını üstlenen Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, bu çok önemli tüm milli eğitim camiasının yararlanacağı Bilim Gözlem Merkezi’ni hayat arkadaşı Necla Üysen adına yapacak.
Bilim Gözlem Evi’nin ayrıntıları henüz bilinmezken, müjdeyi İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte gerçekleşen fidan dikimi töreninde İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli verdi.
Hayatın her alanında ve anında olmaya özenle hassasiyet gösteren İşadamı Nuri Üysen, bugüne kadar elde ettiği maddi ve manevi kazanımları bölgesi ve insanı için kullanmak için çaba sarfediyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş