Skip Navigation Links

Palmiye Hastanesi Sınırları Zorluyor

Suudi Arabistan’da mühendis olarak çalışan Ahmad Nashaat İdrıss hemoroid tedavisi için Türkiye’ye geldi kanser teşhisi ile erken tanı sayesinde

Palmiye Hastanesi Sınırları Zorluyor

Gündem   A+a-

 
Suudi Arabistan’da mühendis olarak çalışan Ahmad Nashaat İdrıss hemoroid tedavisi için Türkiye’ye geldi kanser teşhisi ile erken tanı sayesinde ameliyat olarak sağlığına kavuşmanın sevincini yaşadı.
 
Suudi Arabistan’da inşaat mühendisi olarak çalışan Suriye asıllı 51 yaşındaki Ahmad Nashaat İdrıss’in, hemoroid rahatsızlığı nedeniyle İskenderun’da Özel Palmiye Hastanesi’ne tedavi için geldi.
 
Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr Turgut Karaca hastanın hemoridal ön tanısı ile hastanelerine geldiğini belirterek “Yaptığımız muayene ve tetkikler sonucunda, kalın bağırsak kanseri tespit ettik. Hızlı bir şekilde parçayı alıp sonuçlandırdıktan sonra da başarılı bir ameliyatla da gerekli müdahalemizi yaptık” dedi.
 
Yapılan operasyonun ikinci gününde hastanın genel durumunun iyi olduğunu ifade eden Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr Turgut Karaca “Eğer hastamıza hemoroid ön tanısı ile baksaydık bu kanser hücresi ilerleyecek iç organları da saracak, tamamı ile bağırsağı tıkayabiliyor olacaktı. Bu hastamızda erken konulan tını sayesinde kanserli hücre alınarak temizlendi” diye konuştu.
 
Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Suudi Arabistan’dan gelen hasta ile ilgili olarak sağlık turizminin bölgede geliştiğini tercih edildiğine dikkat çekti.
 
Son derece ciddi onkolojik yani (kanser) vakalarını hastanelerinde yıllardır başarılı bir şekilde tedavi ettiklerini vurgulayan Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Şahutoğlu “En ağır kanser vakalarına dahi kadro, teknolojik altyapı ve bilgi birikimi ile müdahale edebilecek güçteyiz. Bu hastamız da sağlık turizmi açısından önemli. Bunu da burada başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Suudi Arabistan’da inşaat mühendisi olarak çalışan hastamız Ahmad, sağlığına kavuşmak amacıyla ülkemize gelmiş ve bizleri tercih etmiş olması da bizler için oldukça önemli” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet