Skip Navigation Links

Avrupa Birliği Kabul Etti

İtso Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, düzenlediği basın toplantısında Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesinin

Kültür Sanat   A+a-

İtso Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, düzenlediği basın toplantısında Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesinin 28.07.20010 tarihinde Avrupa Birliği tarafından kabul edilerek imza altına alındığını söyledi. Açıklamanın devamında şunları söyledi, “198.624 EURO bütçe ile kabul edilen ve Odamız tarafından yürütülen proje ile işsiz kadınların iş bulabilmelerine imkan sağlayacak mesleki eğitimlerin vermesi ve turizm sektöründe işverenlerin ihtiyaç duyduğu nitelikte kalifiye eleman yetiştirilmesi amaçlamaktadır.
12 ay sürecek olan projemizde 15 kişi Mutfak – 10 kişi Yiyecek ve içecek – 15 kişi Ön Büro Hizmetleri olmak üzere 3 branş da toplam 40 bayan istihdam amaçlı eğitime tabi tutulacaktır. Kursiyerlerimiz 5 ay teorik ve 3 ayda işbaşı eğitimi (staj) olmak üzere 8 ay eğitim göreceklerdir.
Kursiyerlerimiz 8 aylık eğitim süreci esnasında istihdama dönük bilgiler edinirken aynı zamanda eğitime katıldıkları gün başına 8 Euro ücrette kazanmış olacaklardır. Böylece mesleki eğitim başlangıcından itibaren istihdam olanaklarına ortam hazırlanırken daha etkin, nitelikli ve girişimci kadın bireyler yetiştirilmiş olunacaktır.
Projemiz kapsamında kursiyer başvuruları eylül ayı itibariyle ilanen duyurulacak olup başvuru kayıtlarımız Odamız bünyesinde oluşturulan Koordinasyon merkezimizde görevli arkadaşlarımız tarafından gerçekleştirilecektir. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet