Skip Navigation Links

Cerrahoğlu İstifa Etti.

İskenderun Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İstifasını bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Cerrahoğlu, toplantı başında bugüne kadar yaptığı en kısa basın açıklamasını yapacağını söyledi. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında açıklamasını yapan Cerrahoğlu, kongreye kadar görevine devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Cerrahoğlu; “10 Nisan 2010 tarihi itibariyle başkanlık görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 25 Nisan 2010 tarihinde yapılmak üzere kongre kararı aldık. O güne kadar görevi sürdüreceğim. Bugüne kadar görev yaptığım tüm muhtar arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
İstifasının özel bir sebebinin olmadığını da kaydeden Cerrahoğlu; “Dernekler ve sivil toplum örgütleri, mensubu bulundukları camianın sorunlarına çözüm bulmak için çalışır. Bizde görev süremiz boyunca muhtarlarımızın sorunlarına çözüm bulmak adına çok çalıştık. Ülkemizde çeşitli açılımlar yapılıyor ancak muhtarların sorunlarına çözüm noktasında bir adım atılmıyor. Gerçi bu uzun zamandır böyle. Ben bugüne kadar muhtar arkadaşlarımın ısrarıyla bu görevi yürüttüm. Bulunduğum makamda, temsil ettiğim camianın sorunlarına çözüm konusunda elimden gelen her şeyi yapmış olmanın huzuruyla görevi bırakıyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet