Skip Navigation Links

İsgiad bölge sorunlarını Bakan Ergin'e götürdü..

İskenderun Genç İşadamları Derneği(İSGİAD) Başkanı Gökhan Gökten ile Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i makamında ziyaret etti.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Genç İşadamları Derneği(İSGİAD) Başkanı Gökhan Gökten ile Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i makamında ziyaret etti.
İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten, hazırladıkları İskenderun’un önemli sorunlarını içeren dosyayı Bakan Ergin’e teslim ederken, ziyaret anısına bir de plaket takdim etti. Gökten, İskenderun’un en önemli ekonomik sorunlarından ikisinin yeni Organize Sanayi Bölgelerinin kurulması ve limanın özelleştirmesi olduğunu ifade etti.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay milletvekili olarak ilin tüm sorunlarını iyi bildiğini, Pek çok önemli sorunun çözüldüğünü, bundan sonra da var olan sorunlar için gereken çalışmaları yaptığını belirterek, nezaket ziyareti için teşekkür etti.
Ziyarete İsgiad yöneticileri ve üyeleri Metin Öztürk, Abdullah Bozatlı, Seyit Kurtoğlu, İsmail Rende, Çağrı Belibağlı, Ahmet Demirtaş, İlhan Gelmez de katıldı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet