Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnaflar Siyasileri Birlik Kahvaltısında Topluyor!

İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat ve Oda başkanları MHP İskenderun İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Esnaflar Siyasileri Birlik Kahvaltısında Topluyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat ve Oda başkanlarıyla birlikte geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongresini gerçekleştiren MHP İskenderun İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ile partililer ve İskenderun’da bulunan tüm oda başkanları ziyarette hazır bulundular. 
 
Ziyarette ilk olarak İskenderun Esnaf Oda Başkanları tarafından MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt’a çiçek takdiminde bulunuldu.
 
İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, gerçekleştirilen kongrenin ardından yeniden başkanlığa seçilen Turan Bozkurt ve yönetimini kutladıklarını belirtti.
 
AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi ilçe başkanları ve Esnaf oda başkanlarının bir arada olacağı birlik ve beraberlik kahvaltısı organize edeceklerini belirten İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, “Gerçekleştirilecek olan referandum öncesi, sürecin iyi geçmesi, hoş konuşulması, birlik ve beraberliğin ön planda olacağı bir toplantı yapacağız. Türkiye bizim ülkemiz, gemi hepimizin gemisi, vatan hepimizin vatanı. Kırıcı sözlerden uzak durmak ve kaynaşmak, birlik ve beraberliğin ön safhada olacağı, dört siyasi parti başkanları ve oda başkanlarımızla birlikte bu kahvaltılı organizeyi tertip edeceğiz. Siyasi değil birlik kahvaltısı. CHP ilçe başkanı ve şuanda da MHP ilçe başkanı, daha sonra Saadet Partisi ile AK Parti ilçe başkanlarıyla da görüşüp gününü belirleyeceğiz. Bizler esnaflar olarak kentin temel taşlarıyız. Kim ne derse desin. Bizler üzerimize düşenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. ” dedi.
 
Kendilerini ziyarete gelen İskenderun Esnaf Oda Başkanlarına Birlik Başkanı Uğur Fırat nezdinde teşekkür ettiklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Uğur Fırat başkanlığında İskenderun Esnaf odaları başkanlarının yapmış oldukları çalışmaları yakinen biliyor ve her zaman destekliyoruz. Çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz. Türkiye’de bir örnek oldular. Bizlerde esnaf odalarımızın her zaman yanlarındayız. ” dedi.
 
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ve Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar’da yaptıkları kısa konuşmalarda, İskenderun Esnaf Odalarının ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. 
 
Esnaflar Siyasileri Birlik Kahvaltısında Topluyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar