Skip Navigation Links

Çaparali “Modern Bir Altyapıyı Hedefliyoruz”

HATSU Heyeti Hassa ve Kırıkhan'da ki çalışmaları yerinde inceledi.

Çaparali “Modern Bir Altyapıyı Hedefliyoruz”Web
TV

Kırıkhan   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde yapılan altyapı hizmetlerini yerinde inceleyerek ekiplerden detaylı bilgiler aldı.
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları ve Şube Müdürleri, Kırıkhan ilçesinde yapılan Kırıkhan Devlet Hastanesi’nin içmesuyu şebekesi döşeme işinin yanı sıra muhtelif noktalarda yapılan kanalizasyon döşeme çalışmalarını bizzat yerinde inceledi. 
 
Çalışmaların son durumu hakkında teknik personelden bilgiler alan ve mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Genel Müdür Çaparali çalışan ekiplere yönelik yaptığı konuşmasında, modern bir altyapıyı hedeflediklerini belirterek, vatandaşlara mağduriyet yaşatmayacak şekilde çalışmaların yürütülmesinin yanı sıra eksiklerin ivedi şekilde giderilmesini istedi. 
 
Kırıkhan’ın ardından Hassa’ya geçen heyet, devam eden kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları yerinde inceleyip sorumlu teknik personelden bilgi alarak, çalışmaları yürüten ekibe kolaylıklar diledi.
 
Kırıkhan ile Hassa’ya modern ve gelişmiş bir altyapı sistemini kazandırmak için “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle içmesuyu, yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmalarının hummalı şekilde sürdüğünü aktaran Çaparali, ilçelerde yaptığı incelemelerin ardından Hassa HATSU İlçe Hizmet Binası’na geçerek personellerle bir araya geldi ve işlem yapan vatandaşlarla da sohbet etti.  
Çaparali “Modern Bir Altyapıyı Hedefliyoruz” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet