Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

12. Yıl Gurur Ziyaretleri Sürüyor..

8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetemizin 12. kuruluş yıldönümü nedeniyle sürpriz ziyaretler devam ediyor.

12. Yıl Gurur Ziyaretleri Sürüyor..

Gündem   A+a-

 
8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetemizin 12. kuruluş yıldönümü nedeniyle sürpriz ziyaretler devam ediyor.
Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran Türkiye'nin ve bölgemizin gururu Şampiyon Filtre'nin Genel Müdürü Selma Yılmaz  ile Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.
Bölgede uzun yıllardır üretim, istihdam ve vergide ürettikleri katma değerle önemli yeri olan Türkiye’nin en önemli filtre üreticilerinden Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Yılmaz’la ülke ve bölge ekonomisi, filtre sektörünün sorunları ve gelecekle ilgili planlarını konuştuk. Bölgemize ve ülke ekonomisine değer katan Şampiyon Filtre’nin iki önemli isminin ziyaretleri bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendilerine ekibim adına sonsuz teşekkürler ediyorum.
 
 
 
Yetkin Albay’la Müzik ve Sanat Sohbeti..
Ayrıca 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle sürpriz bir ziyaretle bizleri mutlu eden İskenderun Deniz Müzesi Komutanı Dz. Albay Yetkin Koçaş'a teşekkür ediyoruz. Müzik çalışmaları, sosyal ve kültürel çalışmalara olan katkısıyla da tanınan Yetkin Koçaş komutanımızın müzik ve sanat dolu muhabbetinden büyük keyif aldık. Enerjisiyle bizleri fazlasıyla mutlu eden, projeleri ve geleceğe yönelik önemli fikirleriyle heyecanımızı katlayan Yetkin Koçaş Albay Hatay ve İskenderun için büyük bir şans. İyi ki varsınız Yetkin Albayım.. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar