Skip Navigation Links

Savaş Mahallesi muhtarlığı yeni yerinde..

Muhtarlık hizmet yerinin, bugünden sonra Bahar Kebap Salonun arkasına taşınacağını söyleyen Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, hedefinde, muhtarlı

Kültür Sanat   A+a-

Muhtarlık hizmet yerinin, bugünden sonra Bahar Kebap Salonun arkasına taşınacağını söyleyen Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi, hedefinde, muhtarlığa ait bir hizmet binası kazandırmak olduğunu söyledi.
Kendi imkânları ile muhtarlık binasını Savaş Mahallesi 52. sokağa taşıyan Savaş Mahallesi Muhtarı Kireççi, telefon ve internet bağlantısının yapılması durumunda yarından itibaren burada Savaş Mahallesi sakinlerine hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.
En kısa zamanda Savaş Mahallesi Muhtarlığına ait bir hizmet binası kazandırmak istediklerinin de altını çizen Kireççi; “Burada mahalle sakinleri yararına yapmayı düşündüğüm birçok hizmetler var. Bunları zaman içerisinde tek-tek hayata geçireceğim. Özellikle mahalle mıntıkası içerisinde bulunan vakıf mallarına ve de yeşil alanlara sahip çıkacağım. Önceki yıllarda satılan vakıf ve yeşil alanları, mahalle sakinlerine tekrar kazandırmak için ilgili yerlere gerekli müracaatlarda bulunacağım” dedi.
İskenderun Evleri Kuracağım!
Mahalle sınırları içerisinde, çokta boş alan olamayan bir konuma sahip olduklarının da altını çizen Muhtar Meral Kireççi; “Mahallemize bayanların rahatça aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri İskenderun evleri kuracağım. Yer sorunu var ama mahallemizde vakfa veya hazineye ait herhangi bir yerin restorasyonunu sağlayarak, yer sorununu çözmeyi düşünüyorum” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet