Skip Navigation Links

Seçilmiş Yerel Yönetimlerimizle Birlikte, El Ele Çalışacağız

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte, sorunların çözümü için müşterek şekild

Kültür Sanat   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte, sorunların çözümü için müşterek şekilde hareket etmek zorunda olduklarını ve bu konuda da İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’le hem fikir olduklarının altını çizdi.
Seçilmiş ve atanmışların sivil toplum örgütleriyle birlikte el ele vererek hizmet etmeleri ve siyaseti sandıkta bırakmak gerektiğini söyleyen Bakan Ergin; “Biz Görev yaptığımız süre içerisinde seçilmişi atanmışı bununla beraber yerel yönetimlerde görev yapan belediye başkanları meclis üyeleriyle birlikte sorunların çözümü için müşterek şekilde hareket etmek zorundayız. Sağ olsun İskenderun Belediye Başkanımız Yusuf Civelekte bu anlayışta ve sağlıklı bir iletişim içerisindeyiz” dedi.
İskenderun Belediyesinin karşılaştığı ve karşılaşacağı engelleri aşma noktasında, beraberce çalışacaklarını da vurgulayan Bakan Ergin; “Bu anlayışta temasımız devam ediyor. Birinci vazifemizin seçim bölgemizdeki problemleri, o ilin milletvekilleri, siyasi partilerin il ilçe yöneticileri ve yerel yönetimlerde seçilmiş olan tüm aktörlerin birlikte iş birliği sağlanması gerektiğine inanıyorum. İskenderun’da da, diğer ilçelerde de siyasetin amacı birlikte hizmet etmekse, halk sandıkta yetki verdikten sonra artık siyaset orda biter. Yeni seçimlere kadar elimizden gelen bütün gayretleri o bölgeye hizmet etmek için kullanmamız gerekiyor. Görev süresince, biz bu anlayışla gayret edeceğiz. İlimizin problemlerinin çözülmesi noktasında, bölge insanın refah seviyesini yükseltmek noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Tabi bunun yanında, bizim 70 milyon insanımıza karşı görev borcumuz var bunu da ifa etmeye çalışıyoruz ama Hatay için bütün imkânlarımızı zorlayacağız. Özellikle İskenderun Dörtyol, Payas, Erzin bölgesinde organize sanayide ciddi yatırımlar ve atılımlar var, bunu destekleyecek İskenderun limanının revize edilip konteynır taşımacılığına açılmasıyla ve İskenderun’un diğer problemlerinin çözümlenmesiyle birlikte bölge çok daha ileri noktaya gidecek. Bunu yaparken de sivil toplum örgütleriyle siyasetçilerimizle seçilmiş yerel yöneticilerimizle birlikte el ele bu hizmetleri vereceğiz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet