Skip Navigation Links

Gülderen de Kötü Kokulara Veda Ediyor

HATSU, merkez ilçe Antakya’da kanal hattı olmayan noktaların ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Gülderen de Kötü Kokulara Veda EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’da kanal hattı olmayan noktaların ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Hatay’a modern ve gelişmiş bir altyapı sistemini kazandırmak için yağmursuyu, içmesuyu, arıtma tesisi çalışmaları ile kanalizasyon hattı işlerinin de sürdüğünü aktaran Genel Müdürlük, kanalizasyon hattı olmayan Antakya Gülderen Mahallesi’ne 300’lük betonarme borularla 1500 metre yeni atıksu hattı döşendiğini aktardı. 
 
Kanalizasyon hattının döşenmesiyle birlikte atıksuların artık sokak veya caddelerde çevre kirliliği ile kötü kokulara sebebiyet vermeyeceğine vurgu yapan İdare, altyapı ihtiyacının karşılandığı çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 7 personelin görev yaptığını açıkladı.
 
Hatay’ın her noktasında altyapı çalışmalarının kapsamlı şekilde sürdüğünün altını çizen HATSU, gerek mahalle muhtarları ve gerek vatandaşlar tarafından iletilen şikayet ile taleplere kulak vererek hizmete çevirdiklerinin altını çizdi.
 
 
Gülderen de Kötü Kokulara Veda Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet