Skip Navigation Links

Kuyumcu Memleketi Hassa'da Toprağa Verildi.

Payas'ta tabancayla vurularak öldürülen Kuyumcu Kenan KAYA baba ocağı Hassa -Söğüt Beldesinde toprağa verildi.

Kültür Sanat   A+a-

Payas’ta tabancayla vurularak öldürülen Kuyumcu Kenan KAYA baba ocağı Hassa –Söğüt Beldesinde toprağa verildi. Altınları çalmak isteyen hırsız tarafından tabancayla öldürülen Kuyumcu,Kenan KAYA ,memleketi Hassa- Söğüt Beldesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze merasimi sonrası son yolculuğa uğurlandı.

Söğüt Beldesi Belediye Başkanı Recep TUFAN’ın eniştesi olan Kenan Kaya’nın cenazesine ,Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl KESKİN ve Hassa Belediye Başkanı Mehmet KARATAŞ’ın yanı sıra,Dörtyol Kuzuculu,Karakese,Karayılan ve ayrıca Hassa’nın bütün belde belediye başkanları katıldı.

İskenderun MHP İlçe Başkanı İbrahim GÜL ,Kırıkhan ve Hasa MHP İlçe Başkanları ve İl Encümenleri cenazede hazır bulundular.
Cenazede Dörtyol ve Payas’ta ikamet eden Hassalıların ve Hatay’da faaliyet gösteren Kuran Kursu Hocalarının katılımı gözden kaçmadı.
Cenaze Namazını Akbez Merkez Cami İmamı ,Ahmet DEMİR Hoca kıldırdı.Payas’ın tanınmış Hocalarından ve Rahmetlinin köylüsü olan Mehmet POLAT Hoca’nın yaptırdığı duaya binlerce kişi amin dediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet