Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turizmciler, STK Temsilcileri Ve Muhtarlar Bir Arada

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından Lion King Otel’de düzenlenen kahvaltılı toplantı da Arsuz Belediye Başkanı

Turizmciler, STK Temsilcileri Ve Muhtarlar Bir Arada

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından Lion King Otel’de düzenlenen kahvaltılı toplantı da Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA, İTSO Başkan vekili Bülent SEKÜÇOĞLU, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Pelin GÖKPINAR, Hatay Büyükşehir Belediyesi  Arsuz Sorumlusu Edip KAYNAR ile  STK temsilcileri ve Muhtarlar bir araya geldi.
 
                Arsuz Turizm ve Kültür Derneği başkanı Hasan ARSLAN, Arsuz halkının  temel geçim kaynağından biri olan Turizmin var olan ülke gündemi ve ekonomik sebeplerle göz önüne alınarak 2017 yılı içerisinde hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapabilmesi için mevcut standartların önce iyileştirilmesi ve yükseltilmesi amacıyla bu gün burada katılım gösteren tüm Arsuz sevdalarına teşekkür etti.
 
                Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından Lion King Otel’de ikincisi düzenlenen kahvaltılı toplantı da kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA,  Arsuz’un Turizm ayağının kalkınması konusunda desteklerinden dolayı ATKDER yönetimi ve üyelerine teşekkür ederken ilçemizin hak ettiği değere ulaşması için katkı sağlayan STK temsilcileri ile Muhtarlara göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür etti.
 
                Culha, Arsuz’un bir turizm cenneti olması için emin adımlarla ilerlediklerini doğa güzelliklerinin  hem korunması hemde turizme kazandırılması amacıyla yapmış oldukları projelerini anlatırken Arsuz’da yapılacak Çalıştay ile beraber  eksikliklerin hızla giderilmesi ile beraber Arsuz’un modern bir ilçeye kavuşması için çalıştıklarını ve bu yolda sivil toplum örgütlerinin aktif rol almasının önemini dile getirdi.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın şehir dışında olduğunu ve Hatay Büyük Şehir belediye Başkanı Lütfü SAVAŞ’ın Mersin’de bulunmasından dolayı katılamadığını ama bir sonraki toplantıda yer alacağını ifade eden Başkan Culha, Arsuz için el ele gönül gönüle olduklarını dile getirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar