Skip Navigation Links

Hatay'ın Her Köşesi HBB İle Güzelleşiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı temiz, düzenli, yaşanabilir bir kent standardına kavuşturmak amacıyla kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay'ın Her Köşesi HBB İle Güzelleşiyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’ı temiz, düzenli, yaşanabilir bir kent standardına kavuşturmak amacıyla kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Hizmet çıtasını her geçen gün daha ileriye taşıyarak halka yeni ve kaliteli yaşam alanları kazandıran HBB, vatandaşların konforunu gözeten çalışmalarını sürdürüyor.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Hatay’da faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluşların çevresinde peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Hatay Adliyesi, Polis Meslek Yüksekokulu ve Kırıkhan ilçesi Emniyet Müdürlüğü, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ile birlikte Sulama Birliği bahçesinde çimlendirme, ağaç dikimi ve çiçek ekimi çalışmaları gerçekleştiren ekipler, kurumların çevresini estetik görünüme kavuşturdu.
 
ÇALIŞMALAR HALKIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR
 
Yemyeşil bir çevre için seferber olan ekipler, il genelinde ihtiyaç dahilinde tüm alanlarda özverili çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdürecek. Mevsimlik çiçek ekimleriyle halkın ortak kullanım alanlarını da güzelleştiren ekiplerin çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet