Skip Navigation Links

Hacı Şerif Tosyalı, Saygı Ve Rahmetle Anıldı

2010 yılında hayattan göç eden Tosyalı Ailesi'nin büyüğü Hacı Şerif Tosyalı, ölümünün 7. yılında saygı

Hacı Şerif Tosyalı, Saygı Ve Rahmetle Anıldı

Gündem   A+a-

 
2010 yılında hayattan göç eden Tosyalı Ailesi'nin büyüğü Hacı Şerif Tosyalı, ölümünün 7. yılında saygı, minnet ve rahmetle anıldı. Merhum Hacı Şerif Tosyalı için, Sakarya Hacı Şerif Tosyalı Camii, Belen Tosyalı Camii, Osmaniye Tosyalı Camii ve Azganlık Tosyalı Camilerinde Mevlid-i Şerif okutuldu, duygu dolu anlar yaşandı.

Tosyalı Ailesi'nin değerli büyüğü Merhum Hacı Şerif Tosyalı dualarla anıldı. Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın ruhuna Tosyalı Holding tarafından yaptırılan 4 camide Mevlid-i Şerif okutuldu. Merhum Hacı Şerif Tosyalı’nın oğulları Fuat Tosyalı, Fatih Tosyalı, Ayhan Tosyalı ve kendi adını taşıyan torunu Şerif Tosyalı, Mevlid okutulan camilerde cemaatle bir araya gelerek cemaatle birlikte dualar ettiler.

DUALAR EDİLDİ

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Sakarya Mahallesi'ndeki Hacı Şerif Tosyalı Camii'nde, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı Belen’deki Belen Tosyalı Camii’nde, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Azganlık’taki Azganlık Tosyalı Camii’nde, Şerif Tosyalı ise Osmaniye’deki Osmaniye Tosyalı Camii’nde okutulan Mevlid-i Şeriflerde babalarını ölümünün 7. Yılında bir kez daha saygı ve rahmetle anarken, ruhu için bol bol dua ettiler.
Camii cemaati, okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Tosyalı ailesine bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundular. Mevlid-i Şerif’in ardından tüm camilerde cemaate tatlı ikram edildi.

KURAN KURSU’NU GEZDİ

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hacı Şerif Tosyalı Camii İmamı Recep Ateş'le birlikte Kuran kursuna katılan öğrencilerle bir araya geldi, onlarla sohbet etti. Camiilerin yapımında her türlü desteği sunan Tosyalı Ailesi'ne, cami cemaati teşekkür etti. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet