Skip Navigation Links

Nehir, Miniklerle Beraber Çiçek Fidesi Dikti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Namık Kemal ilkokulu ziyareti kapsamında anaokulu öğrencileriyle buluştu.

Nehir, Miniklerle Beraber Çiçek Fidesi Dikti

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Namık Kemal ilkokulu ziyareti kapsamında   anaokulu öğrencileriyle buluştu. Samandağ Belediyesi Park Ve Bahçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan  Portakal Nergisi ve Lale fidelerinin dikimini öğrencilerle beraber gerçkeleştirdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, minik öğrencilerle birlikte saksılara tohum ekti. Ana okul öğrencilerini toprakla buluşturarak “doğa sevgisi” aşılamayı hedeflediklerini belirten Başkan Nehir, okul müdürü, öğretmenleri, öğrenci, velilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Namık Kemal İlkokulu Müdürü Abdullah Bahap,  Başkan Nehir’e okul hakkında bilgi vererek ,bu çalışmadan dolayı teşekkür etti.Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel  öğrencilerin toprakla buluşmasını sağlamayı ,doğa sevgisi ,çevre bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ifade ederek Başkan Nehir’in öncülüğünde bu çalışmaları ilçe genelindeki okullara yayacaklarını ifade etti.
ÖĞRENCİLER VE VELİLER MUTLU OLDU
Namık Kemal İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velileri :”Gerçekten hem çocuklarımız hem de biz çok mutlu olduk. Samandağ Belediyesi gerçekten çok duyarlı bir görev üstlendi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ve belediye emekçilerine teşekkür ettiler.
DOĞA SEVGİSİ AŞILANIYOR
Samandağ Belediyesi, çocukların eğitimi için projeler üretmeye devam ediyor. Çocukların doğaya karşı daha duyarlı yetişmesi için Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe müdürlüğü ekipleri okullarda öğrencilerle beraber  Portakal Nergisi ve lale fidelerini dikimini gerçekleştiriyor.
Samandağ Belediyesi personelleri, Çocuklara tohumu nasıl ekmeleri gerektiğini anlattılar ve beraber çiçek diktiler. Öğrencilere, ekim işlemi sırasında tohumların nasıl ekilmesi gerektiği ve bakımı hakkında bilgiler verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet