Skip Navigation Links

Kanalizasyon Baca Kapaklarını Yol Hizasına Getiriyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kentin farkı noktalarında asfalt

Kanalizasyon Baca Kapaklarını Yol Hizasına Getiriyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kentin farkı noktalarında asfalt kaplanan yollarda kanalizasyon baca kapaklarını yol hizasına getiriyor.
İskenderun Belediyesi yol seviyesinden düşük kaldığı için trafiği olumsuz etkileyen kanalizasyon baca kapakları ve yağmur suyu ızgaralarını asfaltla eşit mesafeye getiriyor.
 
YOLLARIN BAKIMI SÜRÜYOR

Asfalt sonrası yolların bakımı için 6 ekip görevlendirdiklerini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Diğer yandan da asfalt dökülen yerlerde kanalizasyon baca kapakları yol seviyesine getiriyoruz. İskenderun’un dört bir yanında hummalı bir çalışma sergiliyoruz. Kaldırım tamiratları, yama çalışmaları, asfalt çalışmaları sürüyor. Bu sayede trafik daha düzgün ve daha güvenli hale geliyor” dedi.
 
İSKENDERUN’U KARIŞ KARIŞ TARIYORUZ
 
Başkan Seyfi Dingil “İskenderun’daki bütün ana yollar ve caddelerdeki kapaklar ve ızgaralar inceleniyor. Sıkıntı olanların hepsi asfaltla düz hale getiriliyor. Ekipler hem vatandaşlardan gelen şikâyetlerideğerlendiriyor, hem de incelemeler sonucu tespit ettikleri noktalara müdahale ediyor. Birçok noktada çalışmaları tamamladık. Çalışmaların öncelikle araç hareketliliğinin yoğun olduğu bölgelerde devam edecek. İskenderun’u karış karış tarıyoruz. Ekiplerimizi bu iş için artırdık. Sıkıntıları bir an önce giderelim istiyoruz. “diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet