Skip Navigation Links

Yapılan Tüm Yatırımlar Hemşerilerimize Hayırlı Olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 213 milyon lira tutarındaki 16 müjde ile Hatay’a geldi.

Yapılan Tüm Yatırımlar Hemşerilerimize Hayırlı Olsun

Gündem   A+a-

 
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 213 milyon lira tutarındaki 16 müjde ile Hatay’a geldi.
213 milyon lira maliyetli 16 yatırım ve eserin temelini atmak üzereHatay Havaalanına özel bir uçak ile gelen Orman ve Su İşleri bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nu Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Ak parti Milletvekilleri, Ak parti İl ve ilçe teşkilat başkanları, Ak partili İlçe Belediye Başkanları, İl müdürleri ile birlikte partililer karşıladılar.
Havaalanındaki karşılama sonrası Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ile beraberindeki heyetHatayValiliğini Ziyaret etti. Valilik ziyaretinden sonra Hatay Ak Parti İl Başkanlığında yapılan istişare toplantısına katıldılar.

Orman ve Su işleri Bakanı Prof.Dr.Veysel EROĞLU'nun ve Milletvekillerinin katılımıyla DSİ TesisleriToplu Temel atma açılış merasimi ile Orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarının dağıtım merasimine katıldı.

Orman ve Su işleri Bakanı Prof.Dr. Veysel EROĞLU, temel atma ve açılışlarda bulunmak üzere geldiği Hatay'da sertifika dağıtım merasiminde yaptığı konuşmada ; “Yapılan Tüm Yatırımlar ve Açılan Tesisler Hatay'lı Hemşerilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun, Aziz Hemşerilerimiz Her Zaman Hizmetlerin En iyilerine Layıktır. Doğal Tabiatın korunması için 'Hatay Dağ Ceylanı Üretim İstasyonu, Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi, Kuş Gözlem Temalı Tabiat Parkı ve Kırıkhan Gölbaşı Gölü'ne ulusal Sultan alan Statüsü kazandırılması yönündeki yatırımlarımız hayırlı olsun” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet