Skip Navigation Links

Sanatçılar yaşadıkları kenti temsil ederler..

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerafettin Canda Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı Halk Müziği korosunu

Kültür Sanat   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerafettin Canda Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı Halk Müziği korosunun verdiği konseri izledi.
Şef Yusuf Beyhan yönetiminde konser veren koro dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Konser sonunda duygularını dile getirmek için sahneye çağrılan Rektör Canda değişik meslek gruplarından amatör insanların bir araya gelerek oluşturdukları koronun muhteşem olduğunu belirterek Böyle çalışmalara belediyeler destek vermezse başarılı olamazlar. Bu durumu çok yakından biliyorum. Ben yıllarca amatör spor derneklerinde yöneticilik yaptım. Amatör insanların olanakları sınırlıdır. Çok zor koşullarda çalışırlar. Başkan savaş’a amatör sanatçılara, sporculara desteklerini arttırmalarını istiyorum.
Bu güzel geceyi bizleri yaşattıkları için başta şef Yusuf Beyhan olmak üzere tüm sanatçı arkadaşları kutluyorum. Kendilerine başarılar dilerim” dedi.
Rektör Canda daha sonra Şef Yusuf Beyhan’a, konser sunucusuna ve koroyu temsilen bayan sanatçılardan birisine gecenin anısına üniversitenin plaketini ve değişik armağanlar verdi. Şef Yusuf Beyhan çok duygulandığını belirterek “Sayın rektörümüz bizleri büyük sevince boğdu. Armağanlarını ömür boyu saklayacağım. Kendisine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet