Skip Navigation Links

Amanos Şehidi Memleketine Uğurlandı

Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın cenazesimemleketi Samsun'a uğurlandı.

Amanos Şehidi Memleketine Uğurlandı

Gündem   A+a-

HATAY'da Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 27 yaşındaki Salih Kayan'ın cenazesi, Adana'da düzenlenen törenle memleketi Samsun'a uğurlandı.
 
Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan şehit Salih Kayan'ın cenazesi uğurlama töreni için Jandarma Bölge Komutanlığı'na getirildi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve askeri yetkililerin katıldığı törende evli olan Salih Kayan'ın, 'Amanoslar 2017 Operasyonu'nda şehit düştüğü ve 6 yıllık asker olduğu belirtildi.
 
Ankara'da görevliyken geçici olarak Hatay'a gönderilen Salih Kayan'ın cenazesi, İl Müftüsü Hasan Çınar'ın yaptığı duanın ardından toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'a gönderildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet