Skip Navigation Links

İKEM Hatay'da Rekora İmza Attı

İKEM Koleji Okul Sporları Basketbol Lise Genç Kızlar (B) Kategorisinde Antakya B.Ş.B. Kapalı Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında

İKEM Hatay'da Rekora İmza Attı

Gündem   A+a-

 
  İKEM Koleji Okul Sporları Basketbol Lise Genç Kızlar (B) Kategorisinde Antakya B.Ş.B. Kapalı Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında rakibi Yahya Kemal Behzetoğlu Anadolu Lisesini 72-45 yenerek namağlup Hatay Şampiyonu oldu.  Alınan bu şampiyonlukla birlikte Özel İKEM Koleji Liseler arası müsabakalarda A ve B kategorilerinin ikisinde, İKEM Koleji Spor Kulübü olarak Yıldız U16 ve Genç U18 Kategorilerinin ikisinde olmak üzere toplam 4 (dört) Hatay Şampiyonluğu kupasını kaldırarak bu alanda Hatay'ın en büyüğü olduğunu kanıtlayarak bir rekora imza attı.
 
Tüm kategorilerde bölgemizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Özel İKEM Koleji Okulları ve Spor Kulübü Beden Eğitimi Öğretmeni, Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN; “Biz takımlarımızı okul ve kulüp takımı olarak ayırmıyoruz. Bizim tüm kategorilerde mücadele eden takımlarımız bir tek hedef için mücadele ediyor. Türkiye şampiyonasında mücadele etmek için… İşte bu amacımıza ulaşabilmek için önce Hatay Şampiyonu olmak bize bu vizeyi verecekti. Bunu 4 takımda başardık. 2016-2017 İKEM Kolejinin Hatay adına altın yılı olacağını sezon başında belirtmiştik. Hedeflere emin adımlarla dört kanaldan ilerliyoruz. Okul Genç Kızlar (A) Kategorisinde Elazığ'da Bölge Şampiyonu olduk. Şimdi de İzmir'de yapılacak olan Türkiye yarıfinallerine katılıyoruz. Okul Genç (B) kızlar Tunceli’ye bölge şampiyonasına, kulüp genç kızlar Kayseri’ye bölge şampiyonasına, kulüp yıldız kızlarda da bölge şampiyonasına Nevşehir'e gidiyoruz. Artık hedef buralardan Anadolu Şampiyonası ve Türkiye yarıfinallerine yükselebilmek. Biz inandık, başaracağız. İşimiz zor ama zorluklarla mücadele etmek yaptığımız işi anlamlandırıyor. Eğitimin öncüsü İKEM Koleji hayallerin gerçeğe dönüştüğü doğru adres. Destekleyen herkese ve emeklerinden dolayı sporcularıma çok teşekkür ediyorum”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet