Skip Navigation Links

'Kendi Çıkarları Değil, Şehir Takım Olgusunu Benimsiyor'

Armutlu Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar'ı profesyonel liglerde futbol oynayan Fatih Toluyağ'dan dinledik

'Kendi Çıkarları Değil, Şehir Takım Olgusunu Benimsiyor'

Gündem   A+a-

 
Armutlu Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar'ı profesyonel liglerde futbol oynayan Fatih Toluyağ'dan dinledik...
"KENDİ ÇIKARLARI DEĞİL, ŞEHİR TAKIM OLGUSUNU BENİMSİYOR"
2016-2017 Futbol Sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde grupta açık ara puan farkı ile Play-Off'a çıkmayı haftalar öncesinde garantileyen Armutlu Spor'un Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar'ı profesyonel liglerde oynayan ve şu anda takımın kaptanlığını yapan Fatih Toluyağ'dan dinledik.
"Armutlu Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar aynı zamanda Sümer Spor bayan futbol takımına da başkanlık yapıyor. İş yerleri Katar'da sürekli geliş gidiş yapıyor.. Tüm harcama ve mali yapıyı üstleniyor. Çok değerli biri ne söylüyorsa her anlamda günü gününe yerine getiriyor. Özellikle futbol camiasını çok iyi biliyorsun. camiada bu işi seven ve bu kadar yatırım yapan birini bulmak mümkün değil. Büyük şehir Belediyesi ve diğer kurumlarla ikili ilişkileri üst düzey nitelikli ve çok değerli biridir. İnşallah bu adamı kaybetmez futbol dünyası.. Başkanın yanındaki Erkan Çankır, oda Antakya'da iş adamı Başkan'dan sonra maddi manevi en büyük destekçimizdir. Takımımızın BAL'a çıkması için çok emek veriyorlar.. Bununla da yetinmeyip daha sonraki yılların projelerini bile yapmaktadır. Çok başarılı olacağına inanmaktayım, çünkü kendi çıkarlarını değil, şehir takım olgusunu benimsemişler" dedi.
Uzun Yıllar Türk Futboluna profesyonel olarak hizmet eden Fatih Tolunyağ, Şanlıurfa Spor, Mardin Spor, Kırşehir Spor, Hatay Spor, Alanya Spor ve Profesyonel ligde mücadele ettiği yıllarda İskenderun Spor 1967 takımında da oynadı.
ARMUTLU SPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off oynamayı haftalar öncesinde garantileyen Armutlu Spor çalışmalarını Çekmece sahasında Teknik Direktör Sabahattin Yiğitoğlu nezaretinde sürdürüyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet